vineri, 3 septembrie 2010

Remorcari auto, tractari si asistenta rutiera Ploiesti Prahova

telefon 0747 AJUTOR (0747 258867) si te sunam noi!
www.RemorcariAutoPrahova.ro
office@remorcariautoprahova.ro

Remorcari auto, tractari si asistenta rutiera Ploiesti
- in maxim 10 minunte!

Oferim non-stop gama completa de servicii: asistenta rutiera, tractari auto, transport autoturisme pe platforma si diverse remorcari auto in/din sau spre Ploiesti. Din serviciile noastre, subliniem ca putem asigura servicii de reparatii minore la fata locului; Deasemenea, daca este cazul, asiguram transport de persoane la destinatia ceruta si oferim parcare in parc auto cu paza (in Ploiesti).

Profesionalismul si calitatea serviciilor se regasesc si in timpul incarcarii pe platforma si descarcarii autovechiculelor - Aceste manevre se fac in conditii de maxima siguranta, iar pe intreaga durata a tractarii auto, autoturismul tractat este asigurat.

Servicii de remorcari si tractari auto Prahova
- in maxim 30 minunte!

Serviciile de remorcari, tractari auto si asistenta rutiera descrise mai sus sunt valabile pentru intreg judetul Prahova. Astfel, venim in ajutorul dvs. oriunde va veti afla.

Ploiesti, DN1 (Ploiesti-Bucuresti), DN 1A (Ploiesti-Brasov), Varianta de centura Ploiesti, Valea Prahovei, Cheia, Sinaia, Ploiesti-Targoviste, Ploiesti-Buzau, Valeni de Munte, Campina, Urlati, Mizil, Boldesti-Scaieni, Slanic, Comarnic, Plopeni, Baicoi, Breaza, Azuga, Paulesti, etc.


telefon 0747 AJUTOR (0747 258867) si te sunam noi!
www.RemorcariAutoPrahova.ro
office@remorcariautoprahova.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu